top of page

Mitä teemme

P9070026 (1).jpg

Coaching 

Hanna on ICF-sertifioitu valmentaja, joka auttaa yrityksiä ja yksilöitä kehittymään henkilökohtaisesti ja ammatillisesti. Hannan valmennustyössä hyödynnetään monipuolisesti persoonallisuus- ja tunneälytyökaluja. Hannalla on kertynyt yli 500 tunnin valmennuskokemus. Hannan valmennuksessa keskitytään juuri sinulle tärkeisiin asioihin tässä hetkessä ja rakennetaan niiden pohjalta toimintasuunnitelma. Itsensä tunteminen on aina keskeistä ja muiden ihmisten johtamiseen tarvitaan ensisijaisesti ymmärrystä omasta persoonallisuudesta ja vahvuuksista. Matka kohti parempaa johtajuutta alkaa itsetuntemuksesta. Valmennuksessa hyödynnetään monipuolisesti erilaisia työkaluja persoonallisuuden ja vahvuuksien tunnistamiseen. Valmennus tapahtuu 3-6 videopuhelun tai live-tapaamisen kautta. Valmennuksen alussa asetetaan tavoitteet, ja valmennuskertojen välillä saat tehtäviä, jotka auttavat sinua etenemään kohti tavoitteitasi. Varaa ilmainen 15 minuutin tutustumispuhelu Hannan kanssa, niin voimme kartoittaa, millainen valmennuspaketti sopisi juuri sinulle parhaiten. https://calendly.com/hanna-k-westerholm/15-min-quick-coaching

Vähennä arvailua rekrytoinnissa

Olemme toteutanneet satoja persoonallisuusarviointeja asiakkaidemme rekrytointiprosessien yhteydessä. Näin autamme arvioimaan ehdokkaiden sopivuutta tehtävään paitsi osaamisen näkökulmasta, myös tarjoamalla runsaasti tietoa siitä, miten hyvin henkilö todennäköisesti menestyy roolissaan. Persoonallisuusarvioinnin avulla saat käsityksen ehdokkaan luonteenpiirteistä sekä siitä, mitä hän tuo tiimiin. Lisäksi se toimii arvokkaana työkaluna johtamisessa, mikäli prosessi etenee palkkaamiseen asti.

The WeLab 2022_15.JPG
98f891f1-e8fc-499a-843f-7d76ca65fa0a.JPG

Lukupiiri

Future Leader Lab -lukupiirissä syvennymme uusimpaan liiketoiminnan kirjallisuuteen ja käymme antoisia keskusteluita. Lukupiiri tarjoaa vahvan johtajaverkoston joka innostaa ja tukee omassa kasvussa. 

Lue lisää

bottom of page