top of page

THE WELAB

TYÖPAIKAN KEMIAA

Future Leader LaBin takana on johtaja- ja tiimivalmennuksiin erikoistunut kotimainen yritys The WeLaB.

Työpaikan tärkein voimavara eli ihmiset ovat The WeLaBin kaikkien työpajojen ja valmennusten ytimessä. Mitä paremmin työntekijät kehittyvät ja viihtyvät työssään, sitä paremmin yrityskin menestyy.

 

The WeLaBilla on vuosien kokemus kansainvälisestä henkilöstöhallinnosta ja valmennuksesta. Kun kokemukseen yhdistetään alan johtavat metodit ja työkalut, The WeLaB on valintasi, kun haluat luoda toimivaa työpaikan kemiaa.

 

Tervetuloa labraan!

Lue lisää The WeLaBin perustajista, jotka toimivat Future Leader LaB -ohjelman vetäjinä:

HANNA WESTERHOLM

  • LinkedIn

Hanna on puoliksi suomenruotsalainen ja puoliksi saksalainen, ja hän vietti lapsuutensa ulkomailla. Hän on valmistunut kauppatieteiden maisteriksi taloustieteestä Helsingin Svenska handelshögskolanista sekä yhteiskuntatieteiden kandidaatiksi sosiologiasta Helsingin yliopistosta. Hanna työskenteli suurimman osan urastaan suurten kansainvälisten yritysten markkinoinnissa kunnes vaihtoi suuntaa ja ryhtyi ammattivalmentajaksi.

 

Nykyään Hanna on ICF-sertifioitu valmentaja, ja viime vuosina hän on valmentanut yrityksiä ja yksilöitä kehittymään henkilötasolla ja ammatillisesti. Hän on myös perustanut oman podcast-tuotantoyrityksen, jonka ansiosta podcasteista tuli suosittuja Suomessa. Hän myi yrityksen jäätyään kolmannen lapsensa vanhempainvapaalle.

 

Riinan tavoin Hanna on opiskellut persoonallisuus- ja tunneälyä sekä muita osa-alueita ja valmistunut WorkPlace Big 5- ja EQ-i-menetelmien konsultiksi.

WeLaB 6b.jpg

RIINA
LAIHO

  • LinkedIn

Riina on valmistunut psykologian kandidaatiksi Maltan yliopistosta. Sen jälkeen hän on työskennellyt kansainvälisten yritysten henkilöstöhallinnossa, mukaan lukien nopeasti kasvavan verkkoyrityksen henkilöstöjohtajana sekä kansainvälisen osakeyhtiön henkilöstöpäällikkönä Maltalla ja Tallinnassa. Hän on menestyksekkäästi luotsannut yrityksiä isojen yrityskauppojen ja fuusioiden läpi.

 

Riinan sydäntä lähellä ovat muun muassa yrityskulttuuri, muutoksen hallinta ja ihmisten välinen kemia.

 

Perheen perustamisen myötä Riina on palannut Suomeen, ja vanhempainvapaansa aikana on pitänyt itsensä ajan tasalla henkilöstöhallinnon kehityksestä. Hän on opiskellut persoonallisuus- ja tunneälyä toimiakseen WorkPlace Big 5- ja EQ-i-konsulttina.

WeLaB 5b.jpg

Lue lisää The WeLaBin johtaja- ja tiimivalmennuksista tästä.

bottom of page